Recreatief fietsen 30 kilometer

Er is een mooie recreatieve fietsroute van 30 kilomter uitgezet door het West Brabantse land.
Je start om 13.00 uur vanaf onze start-finishlocatie Breepark. Je kunt vooraf verzamelen en je startnummer ophalen in de tent. Er is voldoende gelegenheid om je fiets veilig te parkeren.

Je kunt het GPX bestand van je route downloaden om zo in je eigen navigatie-app te zetten. Weet je niet hoe dit werkt? Geen probleem. Wij helpen je bij de start om de route in te laden. We gebruiken hiervoor de gratis app routeyou. Zet deze vast op je telefoon. Dat scheelt weer tijd.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsroute 30km (Breda)

Bekijk alle

Laatste deelnemersinfo voor zondag...

04-11-2021 | 23:01 Uur
Het is bijna zover... we zijn druk bezig met de laatste puntjes op de i om er een fantastische dag van te maken. De weersvooruitzichten zien er prima uit. Kleine kans op wat neerslag en voor de fietsers een matige wind.  We verwachten je rond 12.45 uur op Breepark voor het recreatief fietsen. Er is voldoende parkeergelegenheid en een fietsenstalling om je fiets veilig weg te zetten. Je kunt in de grote tent op het terrein je startnummer ophalen. Je krijgt dan van ons de route op papier. Je kunt op de website de route ook al bekijken en downloaden om in je fietscomputer of smartphone te laden. Als je hier hulp bij nodig hebt, dan helpen we je er graag mee bij vertrek.  Op het terrein is koffie/thee, waterzuilen om je bidon te vullen, een gezellige bar, een snackkar en lekkere warme soep voor als je terugkomt. Er is een DJ die zorgt voor gezellige muziek zodat we de dag feestelijk kunnen afsluiten rond 16.00 uur. Gelukkig kan de Challenge met de huidige coronamaatregelen doorgaan. Ieders veiligheid staat voor ons voorop. Daarom zijn er een aantal maatregelen waar we ons allemaal aan moeten houden; Bij toegang tot de tent en het evenementen terrein scannen we je QR-code in je CoronaCheck-app. Je krijgt dan van ons een bandje waarmee je daarna in- en uit kunt lopen. Het is ook goed als je een negatieve test kunt overleggen of een herstelbewijs. Geef elkaar voldoende ruimte. Volg de basis hygiëneregels; hoest en nies in je elleboog en was regelmatig je handen. Wij zorgen voor desinfectiegel. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar breda@verbeetenchallenge.nl. Wij kijken ernaar uit je zondag te zien. Tot dan!