Hardlopen 5 en 10 kilometer

Er zijn 2 afstanden waar je aan mee kunt doen; 5 of 10 kilometer.

Route van 5 kilometer
Deze start om 14.00 uur vanaf de start-finishlocatie Breepark. Je kunt vooraf in de tent op Breepark verzamelen en je startnummer ophalen. We brengen je met een bus naar het Verbeeten Instituut in Breda. Daar kun je meteen zien waar jouw opgehaalde bedrag naartoe gaat. De lopers van de 10 kilometer rennen daar naartoe en kun je dus meteen aanmoedigen. Je loopt dan gezamenlijk een mooie route van 5 km terug naar Breepark waar we gezamenlijk de dag feestelijk afsluiten.  

Route van 10 kilometer
Deze start om 14.00 uur vanaf de start-finishlocatie Breepark. Je kunt vooraf in de tent op Breepark verzamelen en je startnummer ophalen. De route komt langs het Verbeeten Instituut in Breda. Je kunt daar even pauzeren, wat drinken en zien waar jouw opgehaalde bedrag naartoe gaat. Natuurlijk mag je ook doorlopen. De route finisht op Breepark waar we gezamenlijk de dag feestelijk afsluiten.

Beschikbare activiteiten:

  • Hardlooproute 5km (Breda)
  • Hardlooproute 10km (Breda)

Bekijk alle

Laatste deelnemersinfo voor zondag...

04-11-2021 | 23:09 Uur
Het is bijna zover... we zijn druk bezig met de laatste puntjes op de i om er een fantastische dag van te maken. De weersvooruitzichten zien er prima uit. Kleine kans op wat neerslag en voor de fietsers een matige wind.  We verwachten je tussen 13.30 en 14.00 uur op Breepark voor het hardlopen. Er is voldoende parkeergelegenheid en een fietsenstalling om je fiets veilig weg te zetten. Je kunt in de grote tent op het terrein je startnummer ophalen. De hardlooproutes zijn uitgezet en er zijn verkeersregelaars die ervoor zorgen dat je veilig kunt lopen. De lopers van de 5 KM brengen we met een bus naar het Verbeeten Instituut in Breda. Vanuit daar loop je terug naar Breepark. De lopers van de 10 KM lopen heen naar het Verbeeten Instituut. Daar kun je gewenst even pauzeren en wat water drinken en je loopt ook terug naar Breepark.  Op het terrein is koffie/thee, waterzuilen om je bidon te vullen, een gezellige bar, een snackkar en lekkere warme soep voor als je terugkomt. Er is een DJ die zorgt voor gezellige muziek zodat we de dag feestelijk kunnen afsluiten rond 16.00 uur. Gelukkig kan de Challenge met de huidige coronamaatregelen doorgaan. Ieders veiligheid staat voor ons voorop. Daarom zijn er een aantal maatregelen waar we ons allemaal aan moeten houden; Bij toegang tot de tent en het evenementen terrein scannen we je QR-code in je CoronaCheck-app. Je krijgt dan van ons een bandje waarmee je daarna in- en uit kunt lopen. Het is ook goed als je een negatieve test kunt overleggen of een herstelbewijs. Geef elkaar voldoende ruimte. Volg de basis hygiëneregels; hoest en nies in je elleboog en was regelmatig je handen. Wij zorgen voor desinfectiegel. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar breda@verbeetenchallenge.nl. Wij kijken ernaar uit je zondag te zien. Tot dan!