Wandelen 10 en 30 kilometer

Vanuit Breepark zijn er 2 mooie wandelroutes uitgezet; een route van 10 kilomter en een route van 30 kilometer.

Je kunt het GPX bestand van je route downloaden om zo in je eigen navigatie-app te zetten. Weet je niet hoe dit werkt? Geen probleem. Wij helpen je bij de start om de route in te laden. We gebruiken hiervoor de gratis app routeyou. Zet deze vast op je telefoon. Dat scheelt weer tijd.

Route 10 kilometer
Je vertrekt om 13.30 uur vanaf de start- finishlocatie Breepark om deze mooie route te wandelen. Je kunt vooraf verzamelen en je startnummer ophalen. Bij terugkomst sluiten we de dag gezamelijk en feestelijk af. 

Route 30 kilometer
Je vertrekt om 09.00 uur vanaf de start- finishlocatie Breepark. Je kunt vooraf verzamelen en je startnummer ophalen. Neem zelf voldoende eten en drinken mee voor onderweg. Bij terugkomst sluiten we de dag gezamenlijk en feestelijk af.

Beschikbare activiteiten:

  • Wandelroute 10 km (Breda)
  • Wandelroute 30km (Breda)

Bekijk alle

Laatste deelnemersinfo voor zondag...

04-11-2021 | 23:29 Uur
Het is bijna zover... we zijn druk bezig met de laatste puntjes op de i om er een fantastische dag van te maken. De weersvooruitzichten zien er prima uit. Kleine kans op wat neerslag en voor de fietsers een matige wind.  We verwachten je tussen 08.30 en 09.00 uur als je de wandelroute van 30 KM gaat lopen.We verwachten je tussen 13.00 en 13.30 uur als je de wandelroute van 10 KM gaat lopen.Op Breepark is voldoende parkeergelegenheid en een fietsenstalling om je fiets veilig weg te zetten. Je kunt in de grote tent op het terrein je startnummer ophalen. Je krijgt van ons de wandelroute op papier. Je kunt op de website ook alvast de route bekijken en downloaden om in je wandelcomputer of smartphone te laden. Als je hier hulp bij nodig hebt, dan helpen we je er graag mee bij vertrek.  Op het terrein is koffie/thee, waterzuilen om je bidon te vullen, een gezellige bar, een snackkar en lekkere warme soep voor als je terugkomt. Er is een DJ die zorgt voor gezellige muziek zodat we de dag feestelijk kunnen afsluiten rond 16.00 uur. Gelukkig kan de Challenge met de huidige coronamaatregelen doorgaan. Ieders veiligheid staat voor ons voorop. Daarom zijn er een aantal maatregelen waar we ons allemaal aan moeten houden; Bij toegang tot de tent en het evenementen terrein scannen we je QR-code in je CoronaCheck-app. Je krijgt dan van ons een bandje waarmee je daarna in- en uit kunt lopen. Het is ook goed als je een negatieve test kunt overleggen of een herstelbewijs. Geef elkaar voldoende ruimte. Volg de basis hygiëneregels; hoest en nies in je elleboog en was regelmatig je handen. Wij zorgen voor desinfectiegel. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar breda@verbeetenchallenge.nl. Wij kijken ernaar uit je zondag te zien. Tot dan!