Wielrennen 60 en 130 kilometer

Nog te gaan:

Er worden 2 mooie wielrenroutes uitgezet door het Brabantse land. Een route van 60 en een route van 130 kilometer.

We laten je begin juni weten dat het GPX bestand klaar is en je de route kunt downloaden om in je eigen navigatie-app te zetten. Weet je niet hoe dit werkt? Geen probleem. Wij helpen je bij de start om de route in te laden. We gebruiken hiervoor de gratis app routeyou. Zet deze vast op je telefoon. Dat scheelt weer tijd.

Route van 60 kilometer
Je start om 13.30 uur vanaf de start- finishlocatie Breepark. Je kunt hier van te voren verzamelen en je startnummer ophalen. Er is voldoende gelegenheid om je fiets veilig te parkeren. De route eindigt ook weer op Breepark waar we de dag gezamenlijk en feestelijk afsluiten.

Route van 130 kilometer
Je start om 09.00 uur vanaf de start- finishlocatie Breepark. Je kunt hier van te voren verzamelen en je startnummer ophalen. Er is voldoende gelegenheid om je fiets veilig te parkeren. De route komt langs de 2 locaties van het Verbeeten Instituut. In Den Bosch kun je pauzeren en zorgen we voor wat te drinken en eten. De route eindigt weer op Breepark waar we de dag gezamenlijk en feestelijk afsluiten.

Beschikbare activiteiten:

  • Wielrenroute 60km (Breda)
  • Wielrenroute 133km (Breda)